Laura-Maria Ilie

Editor coordonator

A studiat și a lucrat în teatru, performance, scenaristică...

A studiat și a lucrat în teatru, performance, scenaristică și producție de film, dar și în domeniul HoReCa și în învățământul primar. A fost jurnalist corespondent pentru Le Courrier des Balkans (Fr) și continuă să scrie pentru HesaMag, revista Institutului Sindicatelor Europene. În 2019 a absolvit Masterul de Antropologie din cadrul SNSPA cu o teză despre transa din cultura muzicii electronice. Este interesată de intersecția dintre antropologie, psihologie și neuroștiințe și de felul în care cercetarea se poate infiltra în diverse domenii prin atenția la tiparele socio-culturale din orice comunitate sau practică.

Raluca Moșescu-Bumbac

Community manager & Comunicare

A absolvit Comunicare și Relații Publice la SNSPA. În 2019...

A absolvit Comunicare și Relații Publice la SNSPA. În 2019 își definitivează studiile masterale în Antropologie la SNSPA, cu o teză despre noua spiritualitate în contextul festivalului de muzică electronică. A participat cu cercetări proprii și de echipă la diverse conferințe de antropologie și derulează cercetări în colaborare cu diverse asociații și organizații. În prezent este coordonator de proiect al festivalului de teatru de apartament și cultură domestică HomeFest, aflat la a șaptea ediție.

Ioana Ioniță

Editor

A absolvit Limbi Străine, apoi masterul de Studii Culturale B...

A absolvit Limbi Străine, apoi masterul de Studii Culturale Britanice la Universitatea București în 2003. A revenit la școală după 8 ani, la Masterul de Antropologie de la SNSPA, absolvit cu o lucrare de antropologie a alimentației despre show-urile culinare televizate. Și-a obținut doctoratul în sociologie în 2019 la UB, cu o lucrare despre risipa alimentară și caritatea cu mâncare în București. Din 2004 duce o viață paralelă în lumea corporațiilor din domeniul IT, în care a ocupat diferite funcții care țin de comunicare. Traducator de cursă lungă, cu specializare în domeniile juridic și medical, dar și cu încercări timide în traducerea literară. Interesată de sistemele de sprijin alimentar de urgență și soluțiile la firul ierbii de combatere a precarității alimentare.

Alexandra Gerea

Comunicare

A absolvit programul de Studii Culturale - Etnologie în 2017,...

A absolvit programul de Studii Culturale - Etnologie în 2017, în cadrul Universității din București. Și-a continuat studiile cu masterul de Antropologie din cadrul SNSPA, finalizat în 2019, cu o teză despre modul în care migranții percep și reconfigurează Bucureștiul ca oraș de adopție. A participat la diferite conferințe și școli de vară de antropologie atât cu cercetări proprii, cât și de echipă. Principalele interese sunt intersecția dintre migrație și spațiu, precum și sociologia consumului. În prezent lucrează în cercetarea de piață și face parte din echipa festivalului de film antropologic documentar Culese din Balkani.

Maria Mora

Financiar & Comunicare

A început să lucreze în producţie de film imediat după te...

A început să lucreze în producţie de film imediat după terminarea ASE București, specializarea Bănci şi Burse de Valori. A fost consultant de comunicare și marketing timp de 2 ani la Centrul Național al Dansului București, după care a lucrat ca project manager și raportare financiară pentru diverse proiecte independente – Școala Feministă de Vară, Spații Vii, Ritualia, PUCK – Pop Up Creative Kit / Suedia Creativă #4, TechnoTransaBodyBeats. În 2020 a absolvit Masterul de Antropologie din cadrul SNSPA, cu o lucrare despre maternitate în context modern. În prezent colaborează și cu One Night Gallery.

Radu Umbreș

Consultant științific

Antropolog. Licențiat în Sociologie (UB), master în sociolo...

Antropolog. Licențiat în Sociologie (UB), master în sociologie (University of Oxford), doctor în antropologie socială (University College London). Specializare postdoctorală în abordări cognitive ale științelor socio-umane la Institut Jean Nicod, ENS Paris. Lector la SNSPA, lector invitat în cadrul masterului Open Mind al Universității din București și la ASE. A mai predat la ENS, The New School for Social Research, și UCL. A finalizat prima sa monografie, „Living with Distrust. Morality and Cooperation in a Romanian Village”, care va aparea în ediția Foundations of Social Interaction, Oxford University Press NY. Interesele sale de cercetare sunt moralitatea, încrederea, cooperarea, epistemologia nativă, transmisia culturală și psihologia evoluționistă.

Paul Breazu

Redactor

Jurnalist cu o experiență de 15 ani în aria editorială, re...

Jurnalist cu o experiență de 15 ani în aria editorială, remixer cultural și DJ. În prezent face parte din proiecte care se ocupă cu arheologia muzicii pop din România (Batiscaf Radio, Discotecă, Arhiva de Sunet), cu istoria socială și culturală a comunităților marginale/marginalizate (PARADAIZ), este implicat în producția unor evenimente experimentale (CUCA, MetaOrganum) și semnează texte în publicațiile Dilema Veche și Vice. În prezent este editor și fondator al platformei TLTXT.

Ramona Iacob

Ilustrații

A absolvit regie de teatru la UNATC, iar din 2018 a început s...

A absolvit regie de teatru la UNATC, iar din 2018 a început să exploreze arta colajului analog și digital. A avut o primă expoziție personală în 2019, „Jurnalul unei regizoare fără de teatru”, la UnSpațiu, București. A participat la diverse expoziții de grup, iar în 2020 a avut expoziția ”cento x Fellini”, la Arbor.art.room, București. A revenit la UNATC în 2020 cu un mural - colaj digital pe tema teatrului. În prezent lucrează la sistematizarea arhivei de fotografii de teatru UNATC.

George Apetrei

Web & Graphic design

Designer vizual autodidact, cu experiență în advertising, c...

Designer vizual autodidact, cu experiență în advertising, comunicare de brand și web design. Pe lângă interesul pentru mediul vizual, mulțumită lui Florian Pittiș și programelor radio din anii '90, dezvoltă o obsesie pentru muzică: intersecția între diverse genuri și stiluri, influențe culturale și tehnologie.